Перегляд зібрання за групою - Автори Savchenko-Pererva, M.
Результати 7 до 13 із 13
< назад
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Аналіз сучасних шляхів створення харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю | Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O. |
2018 | Апарати для уловлювання дрібнодисперсних харчових продуктів | Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O. |
2019 | Застосування альтернативної енергії у процесі сушіння | Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Savchenko-Pererva, M.; Sabadash, S. |
2016 | Зниження енерговитрат переробних підприємств шляхом використання вторинних та поновлюємих джерел енергії | Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Savchenko-Pererva, M. |
2017 | Механічні пиловловлювачі та фільтри в технології комплексного очищення харчових пилоподібних продуктів | Якуба, О. Р.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Якуба, О. Р.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Yakuba, A.; Savchenko-Pererva, M.; Sabadash, S. |
2016 | Порівняльна характеристика вихрових апаратів | Савченко-Перерва, М. Ю.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Savchenko-Pererva, M. |
2023 | Підвищення показників якості січених виробів із птиці, збагачених на культивовану грибну сировину з використанням сушильного обладнання | Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Кошель, О. Ю.; Savchenko-Pererva, M.; Sabadash, S.; Koshel, O. |