Перегляд зібрання за групою - Автори Євлаш, В. В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Аccumulation of vitamin E in the meat of quail in its different doses in a dietYevlash, V. V.; Hrynova, D. V.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.
2015Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктівКосолапова, А. В.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Kosolapova, A. V.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.
2015-04-02Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктівКосолапова, А. В.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Kosolapova, A. V.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.
2018Удосконалення технології м’ясних паштетів із використанням м’яса перепелівЄвлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.
2016Удосконалення технології сосисок із використанням м’яса перепелівЄвлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.