Перегляд зібрання за групою - Автори Губа, С. А.
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Залежність процесу виробництва сичужних напівтвердих сирів від якісних показників молока-сировини | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Скляренко, Ю. І.; Цигура, В. В.; Марченко, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Скляренко, Ю. И.; Цигура, В. В.; Марченко, М. М.; Bolgova, N.; Huba, S.; Sklyarenko, Y.; Tsyhura, V.; Marchenko, M. |
2020 | Спосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїном | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Galeta, Yu. S.; Khmelyuk, T. A. |
2020 | Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіха | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Krevsun, K. V.; Khmelyuk, T. A. |