Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8390
Назва: Спосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїном
Інші назви: Способ производства плавленого сыра с йодказеином
Method for the production of processed cheese with iodcasein
Автори: Болгова, Н. В.
Губа, С. О.
Цигура, В. В.
Галета, Ю. С.
Хмелюк, Т. А.
Болгова, Н. В.
Губа, С. А.
Цигура, В. В.
Галета, Ю. С.
Хмелюк, Т. А.
Bolhova, N. V.
Guba, S. A.
Tsigura, V. V.
Galeta, Yu. S.
Khmelyuk, T. A.
Ключові слова: плавлений сир
йодказеїн
сир кисломолочний
плавленый сыр
йодказеин
творог
processed cheese
iodcasein
cottage cheese
Дата публікації: 2020
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва плавленого сиру з йод казеїном [Електронний ресурс] : патент UA 141396 МПК (2020.01) A23С 19/00 / Н. В. Болгова, С. О. Губа, В. В. Цигура [та ін.] ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2019 08780 ; заявл. 22.07.2019 ; опубл. 10.04.2020. - Бюл. № 7
Короткий огляд (реферат): Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві плавлених сирів. Спосіб дозволяє розширити асортимент плавлених сирів, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве плавленых сыров. Способ позволяет расширить ассортимент плавленых сыров, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств.
Опис: The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of processed cheese. The method allows you to expand the range of processed cheeses, increase their nutritional value and impart functional properties to the product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8390
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Спосіб виробництва плавленого сиру з йод казеїном.pdf512,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.