Перегляд зібрання за групою - Автори Гурський, П.
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей | Перцевой, Ф.; Ладика, В.; Омельченко, С.; Шульга, О.; Гурський, П.; Pertsevyi, F.; Ladyka, V.; Omelchenko, S.; Shulha, О.; Hurskyi, Р. |
2016 | Технологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісу | Обозна, М. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Гурський, П.; Шильман, Л. З.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Перцевой, Ф. В.; Обозная, М. В.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Н. Ф.; Гурский, П.; Шильман, Л. З.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бирка, А.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Biduk, D.; Pertsevoy, N. F.; Gurskyi, P.; Shilman, L. Z.; Garntsarek, В. С.; Garntsarek, Z. E.; Birka, А.; Pertsevoy, F. V. |