Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10584| Назва: | Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей |
| Інші назви: | Technology of jelly products using structure formers of various functional properties |
| Автори: | Перцевой, Ф. Ладика, В. Омельченко, С. Шульга, О. Гурський, П. Pertsevyi, F. Ladyka, V. Omelchenko, S. Shulha, О. Hurskyi, Р. |
| Ключові слова: | структуроутворювачі полісахариди міцність драглів structure formers polysaccharides gelatin strength |
| Дата публікації: | 2021 |
| Видавництво: | Діса плюс |
| Бібліографічний опис: | Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей : монографія [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, С. Б. Омельченко [та ін.]. – Харків : Діса плюс, 2021. – 132 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У монографії обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства. |
| Опис: | The monograph substantiates and develops the technology of gelled products based on gelling agents with changed functional properties. the publication can be useful for a wide range of scientists and practitioners, researchers, post-graduate students, students majoring in "Food Technologies", as well as for practical workers in the food industry and restaurants. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10584 |
| Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Перцевой Ф.В._Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей.pdf | 9,96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.