Перегляд зібрання за групою - Автори Демидова, Є. В.
Результати 1 до 8 із 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Formation of the quality and shelf life of bread through the additive of rowanberry powder | Samilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Nazarenko, Yuliya; Tymoshenko, Artem; Ryzhkova, Taisia; Severin, Raisa; Hnoievyі, Ihor; Yatsenko, Ivan; Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Назаренко, Ю. В.; Тимошенко, А. Ю.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Гноєвий, І. В.; Яценко, І. В. |
2022 | Безвідходна технологія переробки дикорослої сировини | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Болгова, Н. В.; Samilyk, Marina M.; Demidova, Evgenia V.; Bolgova, Natalia V. |
2022 | Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Samilyk, M.; Demidova, E. |
2022 | Використання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктів | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demidova, E.; Samilyk, M. |
2022 | Використання похідних продуктів переробки обліпихи у виробництві здобних булочок | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В. |
2024 | Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисіні | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Буяло, Є. С.; Demidova, E. V.; Samilik, M. M.; Buyalo, E. S. |
2023 | Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберігання | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M. |
2023 | Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихи | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M. |