Перегляд зібрання за групою - Автори Крижська, Т. А.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Альтернатива традиционному мясному фаршуУсатенко, Н. Ф.; Вербицкий, С. Б.; Крыжская, Т. А.; Усатенко, Н. Ф.; Вербицький, С. Б.; Крижська, Т. А.; Usatenko, N.; Verbytskyi, S.; Kryzhska, T.
2020Вплив функціональної добавки на якість варених ковбас з м’яса індичкиКрижська, Т. А.; Токарєв, О. В.; Крыжская, Т. А.; Токарєв, О. В.; Kryzhska, T.; Tokarev, O.
2019Моделювання та аналіз рецептур запеченних мʹясних продуктівЛаслов, О. М.; Крижська, Т. А.; Ласлов, А. М.; Крыжская, Т. А.; Laslov, О.; Kryzhska, T.
2020Моделювання та аналіз рецептур січених напівфабрикатівКовпак, В.В.; Крижська, Т. А.; Ковпак, В.В.; Крыжская, Т. А.; Kovpak, V.; Kryzhska, Т.
2020Обґрунтування раціональних умов холодильної обробки тушок технології виробництва м'яса курчат-бройлерівУсатенко, Н. Ф.; Калашник, М. Г.; Копилова, К. В.; Вербицький, С. Б.; Охріменко, Ю. І.; Крижська, Т. А.; Усатенко, Н. Ф.; Калашник, М. Г.; Копылова, К. В.; Вербицкий, С. Б.; Охрименко, Ю. И.; Крыжская, Т. А.; Usatenko, N. F.; Kalashnik, M. G.; Kopylova, K. V.; Verbytskyi, S. В.; Okhrimenko, Y. І.; Kryzhska, Т. А.
2017Процес соління – запорука безпеки м'ясопродуктівКрижська, Т. А.; Крижская, Т. А.; Krуzhska, T. A.
2018Стабілізація ліпідів варено-копчених ковбас із м’яса качки в процесі їх зберіганняБожко, Н. В.; Тищенко, В. І.; Пасічний, В. І.; Крижська, Т. А.; Божко, Н. В.; Тищенко, В. И.; Пасечный, В. И.; Крижская, Т. А.; Bozhko, N. V.; Tishchenko, V. I.; Pasechny, V. I.; Krizhska, T. A.
2019Ін’єктування м’ясної сировини розсолами з колагенвмісними компонентамиВербицький, С. Б.; Старчевой, С. О.; Усатенко, Н. Ф.; Крижська, Т. А.; Вербицкий, С. Б.; Старчевой, С. А.; Усатенко, Н. Ф.; Крыжская, Т. А.; Verbytskyi, S.; Starchevoi, S.; Usatenko, N.; Kryzhska, T.