Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8141
Назва: Альтернатива традиционному мясному фаршу
Інші назви: Альтернатива традиційному м'ясному фаршу
Alternative to traditional minced meat
Автори: Усатенко, Н. Ф.
Вербицкий, С. Б.
Крыжская, Т. А.
Усатенко, Н. Ф.
Вербицький, С. Б.
Крижська, Т. А.
Usatenko, N.
Verbytskyi, S.
Kryzhska, T.
Ключові слова: мясо птицы механической обвалки
фарши
сепарирование
м'ясо птиці механічного обвалювання
фарші
сепарування
poultry meat of mechanical deboning
minced meat
separation
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Усатенко Н. Ф. Альтернатива традиционному мясному фаршу [Электронный ресурс] / Н. Ф. Усатенко, С. Б. Вербицкий, Т. А. Крыжская // Мясной бизнес. – 2020. – № 2. – С. 34-36.
Короткий огляд (реферат): В работе рассмотрены способы и оборудование для обвалки мяса птицы. Также проанализированы устройства для сепарирования мясокостного сырья после обвалки мяса птицы. Доказано эффективность машин щадящего принципа действия. В роботі розглянуті способи і обладнання для обвалки м'яса птиці. Також проаналізовані пристрої для сепарування м’ясо-кісткової сировини після обвалки м'яса птиці. Доведено ефективність машин щадного принципу дії.
Опис: The paper considers methods and equipment for deboning poultry meat. Devices for separating meat and bone raw materials after deboning poultry meat are also analyzed. The efficiency of machines of the sparing principle of action is proved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8141
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Усатенко.pdf968,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.