Browsing by Author Піхтірьова, А. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Effect of the cryopowder "beet" on quality indicators of new curd dessertsHachak, Yuriy; Slyvka, Natalya; Gutyj, Bogdan; Vavrysevych, Jaroslava; Sobolеv, Alexander; Bushueva, Inna; Samura, Tatyana; Paladiychuk, Olena; Savchuk, Liubov; Pikhtirova, Alina; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Гутий, Б. В.; Ваврисевич, Я. С.; Соболєв, О. І.; Бушуєва, І. В.; Cамура, Т. О.; Паладійчук, О. Р.; Савчук, Л. Б.; Піхтірьова, А. В.; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Гутый, Б. В.; Ваврисевич, Я. С.; Соболев, О. И.; Бушуева, И. В.; Cамура, Т. О.; Паладийчук, О. Р.; Савчук, Л. Б.; Пихтирёва, А. В.
2017The physiological role of minerals for the growth, development and productivity of sheepPikhtirova, A. V.; Піхтірьова, А. В.; Пихтирёва, А. В.
2016Амінокислотний склад м’яса та молока овець за умов корекції макро-мікроелементного живленняКамбур, М. Д.; Замазій, А. А.; Піхтірьова, А. В.; Камбур, М. Д.; Замазий, А. А.; Пихтирева, А. В.; Kambur, M. D.; Zamaziy, A. A.; Pikhtirova, A. V.
2015Аналіз методик визначення молочної продуктивності вівцематок у виробничих умовахКамбур, М. Д.; Піхтірьова, А. В.; Камбур, М. Д.; Пихтирёва, А. В.; Kambur, M. D.; Pikhtirova, A. V.
2014Використання незамінних жирних кислот тканинами молочної залози свиноматок з різними типами ВНД в 21-у добу лактаціїКамбур, М. Д.; Замазій, А. А.; Піхтірьова, А. В.; Камбур, М. Д.; Замазий, А. А.; Пихтирёва, А. В.; Cambur, M. D.; Zamaziy, A. A.; Pikhtireva, A. V.
2015Використання попередників для синтезу складових компонентів молока тканинами молочної залози корів у другий період лактаціїКамбур, М. Д.; Замазій, А. А.; Піхтірьова, А. В.; Камбур, М. Д.; Замазий, А. А.; Пихтирёва, А. В.; Kambur, M. D.; Zamaziy, A. A.; Pikhtireva, A. V.
2014Використання попередників для синтезу складових компонентів молока тканинами молочної залози корів у перший період лактаціїКамбур, М. Д.; Замазій, А. А.; Піхтірьова, А. В.; Кассіч, В. Ю.; Камбур, М. Д.; Замазий, А. А.; Пихтирёва, А. В.; Кассич, В. Ю.; Kambur, M.; Zamaziy, A.; Pikhtireva, A.; Kassich, V.
2015Вміст імуноглобулінів у сироватці крові свиноматок різних типів вищої нервової діяльностіПіхтірьова, А. В.; Пихтирёва, А. В.; Pikhtirova, A. V.
2015Вплив молочної продуктивності вівцематок на ріст та розвиток ягнятПіхтірьова, А. В.; Пихтирёва, А. В.; Pikhtireva, A. V.
2015Вплив стресу на гемоцитопоез телятКамбур, М. Д.; Замазій, А. А.; Лівощенко, Є. М.; Коваленко, Л. М.; Піхтірьова, А. В.; Плюта, Л. В.; Калашник, О. М.; Камбур, М. Д.; Замазий, А. А.; Ливощенко, Е. М.; Коваленко, Л. М.; Пихтирева, А. В.; Плюта, Л. В.; Калашник, А. Н.; Kambur, M. D.; Zamaziy, A. A.; Livoschenko, E. M.; Kovalenko, L. M.; Pikhtireva, A. V.; Pluta, L. V.; Kalashnyk, A. N.
2012Жирнокислотний склад молозива та молока свиноматок різних типів вищої нервової діяльностіКамбур, М. Д.; Замазій, А. А.; Піхтірьова, А. В.; Камбур, М. Д.; Замазий, А. А.; Пихтирева, А. В.; Kambur, M. D.; Zamaziy, A. A.; Pihtirova, A.
2012Ліпідні фракції молозива та молока свиноматок різних типів вищої нервової діяльностіКамбур, М. Д.; Замазій, А. А.; Піхтірьова, А. В.; Камбур, М. Д.; Замазий, А. А.; Пихтирева, А. В.; Kambur, M. D.; Zamaziy, A. A.; Pihtirova, A. V.
2017Порівняльна характеристика мікроскопічної будови волосу домашніх тварин та волосся людиниПіхтірьова, А. В.; Плюта, Л. В.; Пихтирёва, А. В.; Плюта, Л. В.; Pikhtirova, А. V.; Pluta, L. V.
2013Склад молозива та молока свиноматок різних типів вищої нервової діяльності та його енергетична цінністьКамбур, М. Д.; Замазій, А. А.; Піхтірьова, А. В.; Камбур, М. Д.; Замазий, А. А.; Пихтирёва, А. В.; Kambur, M. D.; Zamaziy, A. A.; Pihtirova, A. V.
2014Содержание общего белка и белковых фракций в сыворотке крови лактирующих свиноматок крупной белой породы в зависимости от типа высшей нервной деятельностиКамбур, М. Д.; Пихтирёва, А. В.; Замазий, А. А.; Плюта, Л. В.; Камбур, М. Д.; Піхтірьова, А. В.; Замазій, А. А.; Плюта, Л. В.; Cambur, M. D.; Pikhtireva, A. V.; Zamaziy, A. A.; Pluta, L. V.
2019Іnvestigation of the influence of cryopowders “broccoli” and “laminaria” on quality parameters of cheese masses of different fatHachak, Yuriy; Slyvka, Natalya; Gutyj, Bogdan; Vavrysevych, Jaroslava; Sobolеv, Alexander; Bushueva, Inna; Samura, Tatyana; Paladiychuk, Olena; Savchuk, Liubov; Pikhtirova, Alina; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Гутий, Б. В.; Ваврисевич, Я. С.; Соболєв, О. І.; Бушуєва, І. В.; Cамура, Т. О.; Паладійчук, О. Р.; Савчук, Л. Б.; Піхтірьова, А. В.; Гачак, Ю. Р.; Сливка, Н. Б.; Гутый, Б. В.; Ваврисевич, Я. С.; Соболев, О. И.; Бушуева, И. В.; Cамура, Т. О.; Паладийчук, О. Р.; Савчук, Л. Б.; Пихтирёва, А. В.