Перегляд зібрання за групою - Автори Старосельская, А. Л.
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2017 | Вивчення морфологічної структури полісахаридних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів | Фотіна, Т. І.; Старосельська, А. Л.; Бондаренко, П. Г.; Фотина, Т. И.; Старосельская, А. Л.; Бондаренко, П. Г.; Fotina, T. I.; Staroselska, A. L.; Bondarenko, P. G. |
2015 | Комплексне дослідження м'ясних продуктів за допомогою мікробіологічних і гістологічного методів | Старосельська, А. Л.; Старосельская, А. Л.; Staroselska, A. L. |
2017 | Органолептична й дегустаційна оцінка м'ясних напівфабрикатів | Старосельська, А. Л.; Старосельская, А. Л.; Staroselska, A. L. |
2014 | Порівняльна характеристика ковбасних фаршів за допомогою мікроструктурного аналізу | Старосельська, А. Л.; Фотіна, Т. І.; Старосельская, А. Л.; Фотина, Т. И.; Staroselska, A. L.; Fotina, T. I. |
2018 | Санітарна обробка холодильного обладнання з використанням дезінфектанту Бі-дез | Старосельська, А. Л.; Старосельская, А. Л.; Staroselskaya, A. L. |