Перегляд зібрання за групою - Автори Helikh, A.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Choice justification of dairy raw materials according to indicators of their structure for obtaining selenium-protein dietary supplementsPrymenko, V.; Sefikhanova, K.; Helikh, A.; Golovko, M.; Vasylenko, O.; Применко, В.; Сефіханова, К.; Геліх, А.; Головко, М.; Василенко, О.; Применко, В.; Сефиханова, Е.; Гелих, А.; Головко, Н.; Василенко, О.
2020Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показниківСамілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.
2018Дослідження оптимальних термінів зберігання напівфабрикату на основі молюска прісноводногоГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A.
2017Дослідження показників безпечності напівфабрикату з молюска прісноводного під час зберіганняГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A.
2020Застосування осмотичної дегідратації у технології цукатів із коренеплідних овочівСамілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Bolgova, N.; Potapov, V.; Sabadash, S.
2020Оптимізація показників якості йогуртів з додаванням наповнювачівГеліх, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Геращенко, М.; Савісько, О.; Гелих, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Геращенко, М.; Сависько, О.; Helikh, A.; Prymenko, V.; Vasylenko, O.; Gerashchenko, M.; Savisko, O.
2018Оптимізація рецептури фаршевих виробів на основі молюсків роду AnodontaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A.
2020Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicatorsSamilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.