Перегляд зібрання за групою - Автори Khmelyuk, T. A.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Спосіб виробництва виробу сиркового з соняшниковим ізолятом | Болгова, Н. В.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Khmelyuk, T. A. |
2020 | Спосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїном | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Galeta, Yu. S.; Khmelyuk, T. A. |
2020 | Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіха | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Krevsun, K. V.; Khmelyuk, T. A. |
2020 | Удосконалення технології виробництва сиркового продукту з білковим концентратом | Хмелюк, Т. А.; Хмелюк, Т. А.; Khmelyuk, T. A. |