Перегляд зібрання за групою - Автори Samilyk, Maryna Mikhailovna
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Method of obtaining food concentrate from fish meat | Samilyk, Maryna Mikhailovna; Guo, Wangwang; Самілик, Марина Михайлівна; Гуо, Вангванг |
2021 | Розробка технології желейних цукеркових мас із продуктів переробки моркви | Самілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Топоркова, Юлія Сергіївна; Samilyk, Maryna Mikhailovna; Bolgova, Natalia Victorovna; Toporkova, Julia Sergeevna |
2021 | Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини | Самілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Перцевий, Федір Всеволодович; Биков, Олександр Миколайович; Самилык, Марина Михайловна; Болгова, Наталья Викторовна; Перцевой, Федор Всеволодович; Быков, Александр Николаевич; Samilyk, Maryna Mikhailovna; Bolgova, Natalia Viktorivna; Pertsevyy, Fedor Vsevolodovich; Bikov, Alexander Nikolaevich |
2021 | Фізичне обгрунтування параметрів осмотичної дегідротації як способу обробки коренеплідних овочів | Самілик, Марина Михайлівна; Samilyk, Maryna Mikhailovna |