Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9639
Назва: Method of obtaining food concentrate from fish meat
Інші назви: Спосіб отримання харчового концентрату з м'яса риби
Автори: Samilyk, Maryna Mikhailovna
Guo, Wangwang
Самілик, Марина Михайлівна
Гуо, Вангванг
Ключові слова: hake fish
food concentrate
flavor enhancers
риба хек
харчовий концентрат
підсилювачі смаку
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Samilyk M. M. Method of obtaining food concentrate from fish meat [Electronic resource] / M. M. Samilyk, W. Guo // Таврійський науковий вісник. - Сер.» Технічні науки», 2021. - Вип. 3. - Р. 87-97. - Режим доступу ://doi.org/10.32851/tnv-tech.2021.3.11. - Заголовок з екрану
Короткий огляд (реферат): An urgent issue of food safety is the creation of protein-containing food products. Fish remains one of the key sources of protein. In this article, the object of research is hake fish, which has been converted into a soup concentrate by infrared drying and grinding. The results of the experiment showed that with an increase in the irradiation distance, the sensory properties of the hake are improved, but at the same time the drying time increases.
Опис: Актуальним питанням харчової безпеки є створення харчових продуктів, що містять білок. Риба залишається одним із ключових джерел білків. У цій статті об’єктом дослідження є риба хек, яка шляхом інфрачервоного сушіння та подрібнення була перетворена на концентрат супу. Результати експерименту показали, що зі збільшенням відстані випромінення сенсорні властивості хека покращуються, але водночас збільшується тривалість сушіння.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9639
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Samilyk M. M. Method of obtaining (pdf.io).pdf504,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.