Перегляд зібрання за групою - Автори Savchenko-Pererva, M.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 13 із 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Design development of a continuous industrial drying plant for drying pomace of walnuts, peanuts and pistachiosSabadash, S.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Kazakov, D.; Zahorulko, A.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Казаков, Д. Д.; Загорулько, А. М.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Казаков, Д. Д.; Загорулько, А. Н.
2019Development of the plant for low-temperature treatment of meat products using IR-radiationZahorulko, A.; Zahorulko, A.; Yancheva, M.; Serik, M.; Sabadash, S.; Savchenko-Pererva, M.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Янчева, М.; Серик, М.; Сабадаш, С.; Савченко-Перерва, М.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Янчева, М.; Серик, М.; Сабадаш, С.; Савченко-Перерва, М.
2020Improvement of equipment in order to intensify the process of drying dispersed food productsSabadash, S.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Zahorulko, A.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Загорулько, А.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Загорулько, А.
2016Improving the efficiency of vortex dust catchers for food industrySavchenko-Pererva, M.; Potapov, V.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Потапов, В. О.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Потапов, В. А.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.
2022Innovative Hybrid Power Plant DesignRozhkova, L.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.; Sabadash, S.; Kuznetsov, E.; Рожкова, Л.; Савченко-Перерва, М.; Радчук, О.; Сабадаш, С.; Кузнєцов, Є.
2020Innovative Proposal for Wind-Solar Power PlantRozhkova, L.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.; Sabadash, S.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Сабадаш, С. М.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Сабадаш, С. М.
2021Аналіз сучасних шляхів створення харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністюСавченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.
2018Апарати для уловлювання дрібнодисперсних харчових продуктівСавченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.
2019Застосування альтернативної енергії у процесі сушінняСавченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Savchenko-Pererva, M.; Sabadash, S.
2016Зниження енерговитрат переробних підприємств шляхом використання вторинних та поновлюємих джерел енергіїРадчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Savchenko-Pererva, M.
2017Механічні пиловловлювачі та фільтри в технології комплексного очищення харчових пилоподібних продуктівЯкуба, О. Р.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Якуба, О. Р.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Yakuba, A.; Savchenko-Pererva, M.; Sabadash, S.
2016Порівняльна характеристика вихрових апаратівСавченко-Перерва, М. Ю.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Savchenko-Pererva, M.
2023Підвищення показників якості січених виробів із птиці, збагачених на культивовану грибну сировину з використанням сушильного обладнанняСавченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Кошель, О. Ю.; Savchenko-Pererva, M.; Sabadash, S.; Koshel, O.