Перегляд зібрання за групою - Автори Skurikhina, L. A.
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику | Димитрієвич, Л. Р.; Скурихіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I. |
2016 | Исследование влияния растительных смесей на функциональные свойства изделий на основе шпига | Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Скурихина, Л. А.; Павлоцкая, Л. Ф.; Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.; Skurikhina, L. A.; Pavlotskaya, L. F. |
2018 | Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою | Димитрієвич, Л. Р.; Скуріхіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I. |