Перегляд зібрання за групою - Автори Tischenko, V. I.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Вивчення функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем із додаванням борошна насіння коноплі | Тищенко, В. І.; Божко, Н. В.; Малишевський, В. В.; Тищенко, В. И.; Божко, Н. В.; Малишевский, В. В.; Tischenko, V. I.; Bozhko, N. V.; Malyshevskyi, V. V. |
2014 | Використання суміші антиоксидантів у технології виробництва вареної ковбаси | Божко, Н. В.; Тищенко, В. І.; Божко, Н. В.; Тищенко, В. И.; Bogko, N. V.; Tischenko, V. I. |
2011 | Резерви отримання яловичини | Тищенко, В. І.; Божко, Н. В.; Тищенко, В. И.; Божко, Н. В.; Tischenko, V. I.; Bozhko, N. V. |
2018 | Розробка рецептури варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці та малоцінної ставкової риби | Божко, Н. В.; Пасічний, В. М.; Тищенко, В. І.; Коник, М. В.; Божко, Н. В.; Пасичный, В. Н.; Тищенко, В. И.; Коник, М. В.; Bozhko, N. V.; Pasichnyi, V. M.; Tischenko, V. I.; Konik M. V. |