Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 676 to 695 of 10244 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Quality changes of Pleurotus eryngii during vacuum fryingFang, L.; Ren, A.; Bolgova, N.; Samilyk, M.; Sokolenko, V.; Фанг, Л.; Рен, А.; Болгова, Н.; Самілик, М.; Соколенко, В.
2021Rape as a source of vegetative protein in UkraineMykytyn, М. S.; Melnyk, U. М.; Volchovska-Kozak, О. Ye.; Butenko, A. O.; Davydenko, G. A.; Dubovyk, V. I.; Bakumenko, O. M.; Antonovskyi, O. V.; Poriadynskyi, V. P.; Микитин, М. С.; Мельник, У. М.; Волчовська-Козак, О. Є.; Бутенко, А. О.; Давиденко, Г. А.; Дубовик, В. І.; Бакуменко, О. М.; Антоновський, О. В.; Порядинський, В. П.
2021Rapid electrochemical detection of carbendazim in vegetables based on carboxyl functionalized multi-walled carbon nanotubesDubovyk, Volodymyr; Li, Fang; Wang, Xinfa; Liu, Runqiang; Дубовик, Володимир Іванович; Лі, Фанг; Ванг, Ксінфа; Ліу, Рункіанг
2002-06-26Rational syntheses of technological processes of assemblyKonoplyanchenko, Evgeniy Vladislavovich; Zakharov, Nikolay Vladimirovich; Radchuk, Oleg Vladimirovich; Yaremenko, Viktor Petrovich; Коноплянченко, Євген Владиславович; Захаров, Микола Володимирович; Радчук, Олег Володимирович; Яременко, Віктор Петрович; Коноплянченко, Евгений Владиславович; Захаров, Николай Владимирович; Радчук, Олег Владимирович; Яременко, Виктор Петрович
2015Rational water consumption under multistage washingShandyba, A. B.; Shpetny, D. N.; Шандиба, О. Б.; Шпетний, Д. М.; Шандыба, А. Б.; Шпетный, Д. Н.
2020Recent advances in modification of starch and its applications in china food industryChunli, Denga; Feifei, Shanga; Yan, Liua; Melnyk, Oksana Yuriivna; Yanghe, Luo; Ден, Чунлі; Шан, Фейфей; Лю, Ян; Мельник, Оксана Юріївна; Лу, Янге; Дэн, Чуньли; Шан, Фэйфэй; Лю, Янь; Мельник, Оксана Юрьевна; Ло, Янхэ
2020Recognition and location of crop seedlings based on image processingHan, Yafeng; Wang, Xinfa; Onychko, Viktor; Zubko, Vladislav; Li, Guohou; Хань, Яфен; Ван, Сіньфа; Оничко, Віктор Іванович; Зубко, Владислав Миколайович; Лі, Гуохоу; Хань, Яфен; Ван, Синьфа; Оничко, Виктор Иванович; Зубко, Владислав Николаевич; Ли, Гуохоу
2019Regarding the agricultural land turnover in UkraineTarnopolskyi, Y.; Malashevskyi, M.; Dorosh, A.; Тарнопольський, Є.; Малашевський, М.; Дорош, А.; Тарнопольский, Е.; Малашевский, Н.; Дорош, А.
2015Regional Context of Implementation the Institutional Evaluation Programme of European University AssociationDatsko, Olha Vasylivna; Дацко, Ольга Василівна; Дацко, Ольга Васильевна
2022Regional experience in protection of the right to food in public international lawVolchenko, Nataliia Vasylivna; Волченко, Наталія Василівна; Волченко, Наталья Васильевна
2020Releasing Hormone and Vitamin Efficiency in the Treatment of Obstetric and Gynecological Pathologies in Breeding SowsChekan, Alexandr Nikolaevich; Khilko, Sergey Mikhailovich; Чекан, Олександр Миколайович; Хілько, Сергій Михайлович; Чекан, Александр Николаевич; Хилько, Сергей Михайлович
2021Relevance of business responsibility in the field of human rights protection during the pandemic periodVolchenko, Nataliia Vasylivna; Волченко, Наталія Василівна; Волченко, Наталья Васильевна
2020Relevance of the project method in studying english in higher schoolKornienko, Lyudmila Mikhailovna; Корнієнко, Людмила Михайлівна; Корниенко, Людмила Михайловна
2022Reproductive qualities of sows at different durations of previous lactationShvachka, R.; Povod, M.; Mykhalko, O.; Shpetnyi, M.; Korzh, O.; Verbelchuk, T.; Shcherbyna, O.; Швачка, Р.; Повод, М.; Михалко, О.; Шпетний, М.; Корж, О.; Вербельчук, Т.; Щербина, О.; Швачка, Р.; Повод, Н.; Михалко, А.; Шпетный, Н.; Корж, О.; Вербельчук, Т.; Щербина, Е.
2019Research advances in african swine fever virus (minireview)Hu, Jianhe; Rebenko, Halyna; Zhang, Jingjing; Ху, Ц.; Ребенко, Г.; Чжан, Ц.; Ху, Ц.; Ребенко, Г.; Чжан, Ц.
2022Research and development of technology for the production of yoghurt enriched with cereal β-glucanQu, Xiaoqing; Цю, Сяоцзінь
2013Research ir spectra pectins and gels on their basisPertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Prasol, Dmitro; Krapyvnytska, Irina; Kuznetsova, T.; Перцевой, Федір Всеволодович; Прасол, Дмитро; Крапівницька, Ірина; Кузнєцова, Т.; Перцевой, Федор Всеволодович; Прасол, Дмитрий; Кропивницкая, Ирина; Кузнецова, Т.
2015Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gelsBidyuk, D.; Garncarek, B.; Gurskyi, P.; Marenkova, T.; Mikhailova, A.; Pertsevoi, F.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б.; Гурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Михайлова, Г. С.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Михайлова, А. С.; Перцевой, Ф.В.
2019Research of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausageBozhko, Natalia; Tischenko, Vasyl; Pasichnyi, Vasyl; Moroz, Olena; Божко, Наталія; Тищенко, Василь; Пасічний, Василь; Мороз, Олена; Божко, Наталья; Тищенко, Василий; Пасичный, Василий; Мороз, Елена
2020Research on flavor precursors of whey in the technology of flavored foamSynenko, Tetiana; Bezusov, Anatoly; Dubova, Halina; Синенко, Тетяна Павлівна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Дубова, Галина Євгенівна; Синенко, Татьяна Павловна; Безусов, Анатолий Тимофеевич; Дубовая, Галина Евгеньевна