Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10307
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанова, Юлія Вікторівна-
dc.contributor.authorPanova, Yulia Viktorivna-
dc.date.accessioned2023-02-02T07:42:23Z-
dc.date.available2023-02-02T07:42:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10307-
dc.descriptionImproving the technology of biscuit products using spirulina powder, which will make it possible to enrich biscuit products with proteins and expand the range of flour confectionery products. This semi-finished product can be used as an independent confectionery product or as a roll, cake or pastry. Such a product can be used for different categories of consumers, especially for people who monitor their nutrition, athletes and people who work hard. Adding spirulina powder to the biscuit product will enrich the product with proteins, vitamins, minerals and fiber.uk_UA
dc.description.abstractУдосконалення технології бісквітних виробів з використанням порошку спіруліни, що дозволить збагатити бісквітні вироби білками та розширити асортимент борошняних кондитерських виробів. Даний напівфабрикат можна застосовувати як самостійний кондитерський виріб або в якості рулету, торту чи тістечок. Такий продукт може використовуватися для різної категорії споживачів особливо, для людей, які слідкують за своїм харчуванням, спортсменам та людям, які тяжко працюють. Додавання порошку спіруліни в бісквітний виріб дозволить збагатити продукт білками, вітамінами, мінеральними речовинами та клітковиною.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectбісквітuk_UA
dc.subjectспірулінаuk_UA
dc.subjectflour confectioneryuk_UA
dc.subjectbiscuituk_UA
dc.subjectspirulinauk_UA
dc.titleУдосконалення технології бісквітів з підвищеним вмістом білкуuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the technology of biscuits with increased protein contentuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панова_МР_фхт.pdf
  Restricted Access
1,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.