Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10308
Title: | Удосконалення технології виробництва вершкового масла з айвою |
Other Titles: | Improvement of the production technology of butter with quince |
Authors: | Коркішко, Андрій Олександрович Korkishko, Andriy Oleksandrovich |
Keywords: | молоко технологія айва milk technology quinc |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Abstract: | Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології виробництва вершкового масла з метою оновлення асортиментної лінії продукту. В роботі проаналізовано стан молочної промисловості, описані інноваційні технології молочного виробництва, користь продуктів з додаванням айви, розроблено технологічну схему виробництва та створено новий продукт, описано всі результати досліджень. Опрацьовані питання з охорони праці, приділено увагу аспектам безпеки харчового виробництва. Розраховано економічну ефективність введення нового продукту. |
Description: | The purpose of the qualification work is to improve the technology of butter production with the aim of updating the assortment line of the product. The work analyzes the state of the dairy industry, describes innovative dairy production technologies, the benefits of quince-added products, develops a technological scheme for production and creates a new product, and describes all research results. Labor protection issues were worked out, attention was paid to the safety aspects of food production. The economic efficiency of introducing a new product is calculated. |
URI: | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10308 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Коркішко А..pdf Restricted Access | 1,44 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.