Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1059
Назва: Контроль якості макаронних виробів, перевірка штрихового кодування Сумською торгово-промисловою палатою на прикладі ТОВ «ЕКО» м. Суми
Інші назви: Контроль качества макаронных изделий, проверка штрихового кодирования Сумской торгово-промышленной палатой на примере ООО «ЭКО» г. Сумы
Автори: Кондратенко, Ілона Вікторівна
Кондратенко, Илона Викторовна
Ключові слова: товарознавство
контроль якості продукції
харчові продукти
товароведение
контроль качества продукции
пищевые продукты
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет економіки та менеджменту; наук. керівник М. П. Головко
Короткий огляд (реферат): Асортимент макаронних виробів дуже широкий, але його різноманіття залежить від якості борошна, технічного обладнання виробництв, присутності рецептурних додатків, наявності пакувальних матеріалів. Асортимент нараховує до 30 найменувань одночасно. Він може розширюватися за рахунок різноманіття форми.
Опис: Ассортимент макаронных изделий очень широкий, но его многообразие зависит от качества муки, технического оборудования производств, присутствии рецептурных приложений, наличия упаковочных материалов. Ассортимент насчитывает до 30 наименований одновременно. он может расширяться за счет многообразия формы.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1059
Розташовується у зібраннях:Економіки та менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
opr0332X.pdf
  Restricted Access
939,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.