Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10643
Назва: Сучасний стан систем автоматизації технологічних процесів виробництва молока
Інші назви: The current state of automation systems for technological processes of milk production
Автори: Сіренко, Юлія Володимирівна
Лубенець, Руслан Анатолійович
Sirenko, Yuliia
Lubenets, Ruslan
Ключові слова: молоко
автоматизація
технологія
milk
automation
technology
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Сіренко Ю. В. Сучасний стан систем автоматизації технологічних процесів виробництва молока [Електронний ресурс] / Ю. В. Сіренко, Р. А. Лубенець // Сучасні проблеми землеробської механіки : збірник тез доповідей XХІІІ Міжнародної наукової конференції, (16-18 жовтня 2022 р.) / МОН України, НУБіП України, Житомирський агротехнічний фаховий коледж. – Київ-Житомир, 2022. – С. 217-219.
Короткий огляд (реферат): Пастеризація молока та молочних продуктів набула широкого поширення у всіх країнах світу. Вона дозволяє значно підвищити термін зберігання та реалізації продукції. Процес пастеризації завжди вважався енергоємним з позиції використання різних видів енергії. В умовах енергетичного дефіциту актуальним питанням для промислових підприємств молокопереробної галузі стає питання економного використання енергії процесу пастеризації.
Опис: Pasteurization of milk and dairy products has become widespread in all countries of the world. It allows you to significantly increase the shelf life and sale of products. The pasteurization process has always been considered energy-intensive in terms of the use of various types of energy. In the conditions of energy deficit, the issue of economical use of energy in the pasteurization process is becoming an urgent issue for industrial enterprises of the milk processing industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10643
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf527,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.