Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1084
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрячко, Дмитро Олександрович-
dc.contributor.authorКрячко, Дмитрий Александрович-
dc.date.accessioned2013-03-25T12:46:58Z-
dc.date.available2013-03-25T12:46:58Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationФакультет економіки та менеджменту; наук. керівник Н. О. Сорокінаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1084-
dc.descriptionПровести идентификацию яиц куриных по маркировке, исследовать качество по органолептическим и физико-химическим показателям совместно с представителями управления по защите прав потребителей, провести самостоятельные экспериментальные исследования с использованием современных методов сенсорного анализа, сделать выводы.uk_UK
dc.description.abstractПровести ідентифікацію яєць курячих за маркуванням, дослідити якість за органолептичними та фізико-хімічними показниками сумісно з представниками управління справах захисту прав споживачів, провести самостійні експериментальні дослідження з використанням сучасних методів сенсорного аналізу, зробити висновки.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectконтроль якості продукціїuk_UK
dc.subjectтоварознавствоuk_UK
dc.subjectхарчові продуктиuk_UK
dc.subjectконтроль качества продукцииuk_UK
dc.subjectтовароведениеuk_UK
dc.subjectпищевые продуктыuk_UK
dc.titleПроведення контролю якості, ідентифікація за маркуванням яєць курячих Управлінням по захисту прав споживачів у супермаркеті «Сільпо» м. Сумиuk_UK
dc.title.alternativeПроведение контроля качества, идентификация по маркировке яиц куриных Управлением по защите прав потребителей в супермаркете «Сильпо» г. Сумыuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Економіки та менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом111.pdf
  Restricted Access
2,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.