Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1084
Назва: Проведення контролю якості, ідентифікація за маркуванням яєць курячих Управлінням по захисту прав споживачів у супермаркеті «Сільпо» м. Суми
Інші назви: Проведение контроля качества, идентификация по маркировке яиц куриных Управлением по защите прав потребителей в супермаркете «Сильпо» г. Сумы
Автори: Крячко, Дмитро Олександрович
Крячко, Дмитрий Александрович
Ключові слова: контроль якості продукції
товарознавство
харчові продукти
контроль качества продукции
товароведение
пищевые продукты
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет економіки та менеджменту; наук. керівник Н. О. Сорокіна
Короткий огляд (реферат): Провести ідентифікацію яєць курячих за маркуванням, дослідити якість за органолептичними та фізико-хімічними показниками сумісно з представниками управління справах захисту прав споживачів, провести самостійні експериментальні дослідження з використанням сучасних методів сенсорного аналізу, зробити висновки.
Опис: Провести идентификацию яиц куриных по маркировке, исследовать качество по органолептическим и физико-химическим показателям совместно с представителями управления по защите прав потребителей, провести самостоятельные экспериментальные исследования с использованием современных методов сенсорного анализа, сделать выводы.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1084
Розташовується у зібраннях:Економіки та менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом111.pdf
  Restricted Access
2,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.