Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11265
Назва: Використання фітоекстрактів для фортифікації безалкогольних напоїв функціонального призначення
Інші назви: The use of phytoextracts for the fortification of functional soft drinks
Автори: Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталія Володимирівна
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Bozhko, Natalia Volodymyrivna
Ключові слова: технологія
напої
екстракт чорноплідної горобини
technology
beverages
black rowan extract
Дата публікації: 2023
Видавництво: УНУС
Бібліографічний опис: Тищенко В. І. Використання фітоекстрактів для фортифікації безалкогольних напоїв функціонального призначення [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Вісник Уманського національного університету садівництва. – 2023. – № 1. – С. 123-127.
Короткий огляд (реферат): У статті представлені результати дослідження розроблених безалкогольних функціональних напоїв з антиокиснювальними властивостями з використанням фітоекстрактів.
Опис: The article presents the results of the study of the developed non-alcoholic functional drinks with antioxidant properties using phytoextracts.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11265
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Умань_Тищенко.pdf193,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.