Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11268
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Volodymyrivna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.date.accessioned2023-12-28T12:41:56Z-
dc.date.available2023-12-28T12:41:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationBozhko N. Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Tischenko // The scientific paradigm in the context of technological development and social change : Scientific monograph. – Riga : Publishing House «Baltija Publishing», 2023. – Part 2. – Pp. 1-25.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11268-
dc.descriptionМета дослідження – теоретичне та експериментальне дослідження вмісту біофлавоноїдів (фенольних речовин) в екстрактах ягід та їх використання в системах біологічного походження для пригнічення окислювальних процесів під час зберігання.uk_UA
dc.description.abstractThe purpose of the study is a theoretical and experimental study of the content of bioflavonoids (phenolic substances) in berry extracts and their use in systems of biological origin to inhibit oxidative processes during storage.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherPublishing House «Baltija Publishing»uk_UA
dc.subjectplant extractsuk_UA
dc.subjectpolyphenolsuk_UA
dc.subjectlipid oxidationuk_UA
dc.subjectрослинні екстрактиuk_UA
dc.subjectполіфенолиuk_UA
dc.subjectокислення ліпідівuk_UA
dc.titleEffect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausagesuk_UA
dc.title.alternativeВплив рослинних екстрактів, багатих поліфенолами, на окислення ліпідів у копчених ковбасахuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія_Рига_Тищенко.pdf823,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.