Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11268
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Volodymyrivna | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-28T12:41:56Z | - |
dc.date.available | 2023-12-28T12:41:56Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Bozhko N. Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Tischenko // The scientific paradigm in the context of technological development and social change : Scientific monograph. – Riga : Publishing House «Baltija Publishing», 2023. – Part 2. – Pp. 1-25. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11268 | - |
dc.description | Мета дослідження – теоретичне та експериментальне дослідження вмісту біофлавоноїдів (фенольних речовин) в екстрактах ягід та їх використання в системах біологічного походження для пригнічення окислювальних процесів під час зберігання. | uk_UA |
dc.description.abstract | The purpose of the study is a theoretical and experimental study of the content of bioflavonoids (phenolic substances) in berry extracts and their use in systems of biological origin to inhibit oxidative processes during storage. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Publishing House «Baltija Publishing» | uk_UA |
dc.subject | plant extracts | uk_UA |
dc.subject | polyphenols | uk_UA |
dc.subject | lipid oxidation | uk_UA |
dc.subject | рослинні екстракти | uk_UA |
dc.subject | поліфеноли | uk_UA |
dc.subject | окислення ліпідів | uk_UA |
dc.title | Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages | uk_UA |
dc.title.alternative | Вплив рослинних екстрактів, багатих поліфенолами, на окислення ліпідів у копчених ковбасах | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монографія_Рига_Тищенко.pdf | 823,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.