Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11268
Title: | Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages |
Other Titles: | Вплив рослинних екстрактів, багатих поліфенолами, на окислення ліпідів у копчених ковбасах |
Authors: | Bozhko, Natalia Volodymyrivna Tischenko, Vasyl Ivanovich Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович |
Keywords: | plant extracts polyphenols lipid oxidation рослинні екстракти поліфеноли окислення ліпідів |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Publishing House «Baltija Publishing» |
Citation: | Bozhko N. Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Tischenko // The scientific paradigm in the context of technological development and social change : Scientific monograph. – Riga : Publishing House «Baltija Publishing», 2023. – Part 2. – Pp. 1-25. |
Abstract: | The purpose of the study is a theoretical and experimental study of the content of bioflavonoids (phenolic substances) in berry extracts and their use in systems of biological origin to inhibit oxidative processes during storage. |
Description: | Мета дослідження – теоретичне та експериментальне дослідження вмісту біофлавоноїдів (фенольних речовин) в екстрактах ягід та їх використання в системах біологічного походження для пригнічення окислювальних процесів під час зберігання. |
URI: | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11268 |
Appears in Collections: | Монографії, розділи монографій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Монографія_Рига_Тищенко.pdf | 823,91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.