Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11268
Title: Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages
Other Titles: Вплив рослинних екстрактів, багатих поліфенолами, на окислення ліпідів у копчених ковбасах
Authors: Bozhko, Natalia Volodymyrivna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Keywords: plant extracts
polyphenols
lipid oxidation
рослинні екстракти
поліфеноли
окислення ліпідів
Issue Date: 2023
Publisher: Publishing House «Baltija Publishing»
Citation: Bozhko N. Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Tischenko // The scientific paradigm in the context of technological development and social change : Scientific monograph. – Riga : Publishing House «Baltija Publishing», 2023. – Part 2. – Pp. 1-25.
Abstract: The purpose of the study is a theoretical and experimental study of the content of bioflavonoids (phenolic substances) in berry extracts and their use in systems of biological origin to inhibit oxidative processes during storage.
Description: Мета дослідження – теоретичне та експериментальне дослідження вмісту біофлавоноїдів (фенольних речовин) в екстрактах ягід та їх використання в системах біологічного походження для пригнічення окислювальних процесів під час зберігання.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11268
Appears in Collections:Монографії, розділи монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Монографія_Рига_Тищенко.pdf823,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.