Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1183| Назва: | Ветеринарно-санітарна оцінка якості варених ковбас при застосуванні нових добавок на базі Ворожбянського м'ясокомбінату |
| Інші назви: | Ветеринарно-санитарная оценка качества вареных колбас при применении новых добавок на базе Ворожбянского мясокомбината |
| Автори: | Сидоренко, Оксана Анатоліївна Сидоренко, Оксана Анатольевна |
| Ключові слова: | якість сировини харчові фарбники термічна обробка виробів качество сырья пищевые красители термическая обработка изделий |
| Дата публікації: | 2013 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Бібліографічний опис: | Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник Р. В. Петров |
| Короткий огляд (реферат): | Спеціалісти ветеринарної медицини зобов'язані визначати якість сировини, призначеної для виготовлення ковбасних виробів, спецій, допоміжних матеріалів; проводити ветеринарно-санітарний нагляд та контроль на всіх етапах технології виготовлення ковбасних виробів; визначати якість готових продуктів на відповідність вимогам чинних стандартів та під час їх зберігання, транспортування і реалізації. |
| Опис: | Специалисты ветеринарной медицины обязаны определять качество сырья, предназначенного для изготовления колбасных изделий, специй, вспомогательных материалов; проводить ветеринарно-санитарный надзор и контроль на всех этапах технологии изготовления колбасных изделий, определять качество готовых продуктов на соответствие требованиям действующих стандартов и при их хранении, транспортировке и реализации. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1183 |
| Розташовується у зібраннях: | Ветеринарної медицини |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Дипломна Сидоренко добавки до ковбас.pdf Restricted Access | 452,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.