Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1183
Title: | Ветеринарно-санітарна оцінка якості варених ковбас при застосуванні нових добавок на базі Ворожбянського м'ясокомбінату |
Other Titles: | Ветеринарно-санитарная оценка качества вареных колбас при применении новых добавок на базе Ворожбянского мясокомбината |
Authors: | Сидоренко, Оксана Анатоліївна Сидоренко, Оксана Анатольевна |
Keywords: | якість сировини харчові фарбники термічна обробка виробів качество сырья пищевые красители термическая обработка изделий |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник Р. В. Петров |
Abstract: | Спеціалісти ветеринарної медицини зобов'язані визначати якість сировини, призначеної для виготовлення ковбасних виробів, спецій, допоміжних матеріалів; проводити ветеринарно-санітарний нагляд та контроль на всіх етапах технології виготовлення ковбасних виробів; визначати якість готових продуктів на відповідність вимогам чинних стандартів та під час їх зберігання, транспортування і реалізації. |
Description: | Специалисты ветеринарной медицины обязаны определять качество сырья, предназначенного для изготовления колбасных изделий, специй, вспомогательных материалов; проводить ветеринарно-санитарный надзор и контроль на всех этапах технологии изготовления колбасных изделий, определять качество готовых продуктов на соответствие требованиям действующих стандартов и при их хранении, транспортировке и реализации. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1183 |
Appears in Collections: | Ветеринарної медицини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дипломна Сидоренко добавки до ковбас.pdf Restricted Access | 452,8 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.