Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1183
Title: Ветеринарно-санітарна оцінка якості варених ковбас при застосуванні нових добавок на базі Ворожбянського м'ясокомбінату
Other Titles: Ветеринарно-санитарная оценка качества вареных колбас при применении новых добавок на базе Ворожбянского мясокомбината
Authors: Сидоренко, Оксана Анатоліївна
Сидоренко, Оксана Анатольевна
Keywords: якість сировини
харчові фарбники
термічна обробка виробів
качество сырья
пищевые красители
термическая обработка изделий
Issue Date: 2013
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник Р. В. Петров
Abstract: Спеціалісти ветеринарної медицини зобов'язані визначати якість сировини, призначеної для виготовлення ковбасних виробів, спецій, допоміжних матеріалів; проводити ветеринарно-санітарний нагляд та контроль на всіх етапах технології виготовлення ковбасних виробів; визначати якість готових продуктів на відповідність вимогам чинних стандартів та під час їх зберігання, транспортування і реалізації.
Description: Специалисты ветеринарной медицины обязаны определять качество сырья, предназначенного для изготовления колбасных изделий, специй, вспомогательных материалов; проводить ветеринарно-санитарный надзор и контроль на всех этапах технологии изготовления колбасных изделий, определять качество готовых продуктов на соответствие требованиям действующих стандартов и при их хранении, транспортировке и реализации.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1183
Appears in Collections:Ветеринарної медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна Сидоренко добавки до ковбас.pdf
  Restricted Access
452,8 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.