Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1183
Назва: Ветеринарно-санітарна оцінка якості варених ковбас при застосуванні нових добавок на базі Ворожбянського м'ясокомбінату
Інші назви: Ветеринарно-санитарная оценка качества вареных колбас при применении новых добавок на базе Ворожбянского мясокомбината
Автори: Сидоренко, Оксана Анатоліївна
Сидоренко, Оксана Анатольевна
Ключові слова: якість сировини
харчові фарбники
термічна обробка виробів
качество сырья
пищевые красители
термическая обработка изделий
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник Р. В. Петров
Короткий огляд (реферат): Спеціалісти ветеринарної медицини зобов'язані визначати якість сировини, призначеної для виготовлення ковбасних виробів, спецій, допоміжних матеріалів; проводити ветеринарно-санітарний нагляд та контроль на всіх етапах технології виготовлення ковбасних виробів; визначати якість готових продуктів на відповідність вимогам чинних стандартів та під час їх зберігання, транспортування і реалізації.
Опис: Специалисты ветеринарной медицины обязаны определять качество сырья, предназначенного для изготовления колбасных изделий, специй, вспомогательных материалов; проводить ветеринарно-санитарный надзор и контроль на всех этапах технологии изготовления колбасных изделий, определять качество готовых продуктов на соответствие требованиям действующих стандартов и при их хранении, транспортировке и реализации.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1183
Розташовується у зібраннях:Ветеринарної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна Сидоренко добавки до ковбас.pdf
  Restricted Access
452,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.