Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11955
Назва: Залежність забійних якостей туш від передзабійної маси свиней за їх відгодівлі в умовах промислового свинарського комплексу
Інші назви: Dependence of the slaughter qualities of carcasses on the pre-slaughter weight of pigs during their fattening in the conditions of an industrial pig complex
Автори: Михалко, О. Г.
Mikhalko, O. H.
Ключові слова: тічка
тривалість попередньої лактації
вагітність
oestrus
durations of previous lactation
pregnancy
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Михалко О. Г. Залежність забійних якостей туш від передзабійної маси свиней за їх відгодівлі в умовах промислового свинарського комплексу [Електронний ресурс] / О. Г. Михалко // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених та спеціалістів «Інтеграція наукового потенціалу України в галузі тваринництва в європейський простір», (Полтава, 3 листопада 2023 р.). – Полтава, 2023. – С. 14-16.
Короткий огляд (реферат): Вирощування свиней до передзабійної живої маси 115 кг за рахунок кращої інтенсивності їх росту в умовах промислового індустріального комплексу дозволить отримати вищий вихід м’яса як за рахунок збільшення забійної маси, так і за рахунок підвищення товщини найдовшого м’яза спини у поголів’я. Однак, необхідно звернути увагу, що зростання маси забою призведе до росту товщини шпику в туші, що може вплинути на її класність, а відповідно і споживчу оцінку та реалізаційну ціну.
Опис: Raising pigs to a pre-slaughter live weight of 115 kg due to better intensity of their growth in the conditions of an industrial industrial complex will allow to obtain a higher yield of meat both due to an increase in the slaughter weight and due to an increase in the thickness of the longest back muscle in the herd. However, it is necessary to pay attention to the fact that an increase in the mass of the carcass will lead to an increase in the thickness of bacon in the carcass, which can affect its quality, and, accordingly, the consumer assessment and sales price.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11955
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.