Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12059
Назва: | Розвиток критичного мислення студентів під час рефрактометричного дослідження вмісту цукрози в харчових продуктах |
Інші назви: | Development of critical thinking of students during determination of sucrose content in food by refractometric method |
Автори: | Івченко, Вікторія Дмитрівна Швець, Ольга Григорівна Ivchenko, V. D. Shvets, O. G. |
Ключові слова: | навчання хімії студенти біотехнологи критичне мислення teaching chemistry biotechnology students critical thinking |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Поліграфічний центр «CopyArt» |
Бібліографічний опис: | Івченко В. Д. Розвиток критичного мислення студентів під час рефрактометричного дослідження вмісту цукрози в харчових продуктах [Електронний ресурс] / В. Д. Івченко, О. Г. Швець // Сучасні проблеми біології, екології та хімії: Збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, (Запоріжжя, 25-27 квітня 2024 р.) / Запорізький національний університет. – Запоріжжя : Поліграфічний центр «CopyArt», 2024. – С. 273-276. |
Короткий огляд (реферат): | У статті обґрунтовано важливу роль хімічних знань у формуванні критичного мислення студентів. Розглянуто і проаналізовано результати експерименту по визначенню вмісту цукру в популярних газованих напоях та фруктах методом рефрактометрії. |
Опис: | The article substantiates the important role of chemical knowledge in the formation of students' critical thinking. The results of the experiment on determining the sugar content in popular carbonated beverages and fruits by refractometric method are considered and analyzed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12059 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Швець Івченко 2.pdf | 269,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.