Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12857
Title: Удосконалення технології цукрового печива з використанням горіхових шротів
Other Titles: Improving sugar cookie technology using nut meal
Authors: Користов, Віталій Леонідович
Koristov, Vitaly Leonidovich
Keywords: цукрове печиво
горіхові шроти
шрот волоського горіху
sugar cookies
nut meals
walnut meal
Issue Date: 2024
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Кошель
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології цукрового печива з використанням горіхових шротів. В роботі визначено технологічні та економічні аспекти виробництва печива з використанням горіхових шротів, проведено аналіз сучасних технологій цукрового печива з використанням горіхових шротів. Науково обґрунтовано вміст основних рецептурних компонентів у складі печива, вивчено вплив технологічних факторів на властивості модельної системи печива. Розроблено технологічну схему виробництва та рецептурний склад печива. Проведений аналіз технології та визначено небезпечні чинники, розроблено план НАССР для виробництва інноваційного продукту. Розраховано очікуваний економічний ефект від впровадження нового продукту.
Description: The purpose of the qualification work is to improve the technology of sugar cookies using nut meals. The work identifies technological and economic aspects of the production of cookies using nut meals, analyzes modern technologies of sugar cookies using nut meals. The content of the main recipe components in the composition of cookies is scientifically substantiated, the influence of technological factors on the properties of the model cookie system is studied. A technological scheme of production and recipe composition of cookies are developed. An analysis of the technology is carried out and hazardous factors are identified, a HACCP plan for the production of an innovative product is developed. The expected economic effect from the introduction of a new product is calculated.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12857
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Користов В.Л._авт.pdf
  Restricted Access
1,13 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.