Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1327
Назва: Оцінка м’ясних якостей бугайців української м’ясної породи
Інші назви: Оценка мясных качеств бычков украинской мясной породы
Автори: Салогуб, А. М.
Салогуб А. Н.
Salohub, A. N.
Ключові слова: бугайці
забійні та м’ясні якості
бычки
убойные и мясные качества
bull-calves
for slaughter and meat qualities
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Салогуб А. М. Оцінка м’ясних якостей бугайців української м’ясної породи [Електронний ресурс] / А. М. Салогуб // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 1(22). – С. 3-5.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати експериментальних досліджень з вивчення забійних та м’ясних якостей бугайців української м’ясної породи племінного заводу ТОВ АФ "Україна" Шосткінського району забитих у віці 18 місяців. Приведены результаты экспериментальных исследований по изучению убойных и мясных качеств бычков украинской мясной породы забитых в возрасте 18 месяцев.
Опис: The results of experimental researches are resulted on the study of for slaughter and meat qualities of bull-calves of the Ukrainian meat breed hammered in age 18 months.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1327
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
01.pdf308,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.