Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1358
Назва: Вплив мікронізації на хімічний склад зерна сої та кукурудзи
Інші назви: Влияние микронизации на химический состав зерна сои и кукурузы
Автори: Кіндя, В. І.
Білогубець, А. В.
Киндя, В. И.
Белогубец, А. В.
Kindia, V. I.
Belogubec, A. V.
Ключові слова: поживна цінність
зернобобові
методи обробки кормів
питательная ценность
зернобобовые
методы обработки кормов
nutritional value
legumes
food processing methods
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Кіндя В. І. Вплив мікронізації на хімічний склад зерна сої та кукурудзи [Електронний ресурс] / В. І. Кіндя, А. В. Білогубець // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 7(23). – С. 145-148.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження хімічного складу соєвих бобів та кукурудзи до і після їх мікронізації. Отримані результати показали, що необхідно проводити дослідження хімічного складу зернобобових кожної партії як до мікронізації, так і після неї. Проведены исследования химического состава соевых бобов и кукурузы до и после их микронизации. Полученные результаты показали, что необходимо проводить исследования химического состава зернобобовых каждой партии как до микронизации, так и после неё.
Опис: Researches of chemical composition of soyas and corn are conducted before and after micronization. The results that we got showed that it is necessary to conduct researches of chemical composition of legumes each party before and after micronization.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1358
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
35.pdf366,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.