Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13656
Title: | Дослідження м'ясних та забійних якостей індиків вирощених в умовах ТОВ «Індичка» Сумської області |
Other Titles: | Research of meat and slaughter qualities of turkeys grown in the conditions of "Indychka" LLC of the Sumy region |
Authors: | Щелчков, Андрій Вікторович Shchelchkov, Andrii Viktorovych |
Keywords: | індики індиче м'ясо птахофабрики turkeys turkey meat poultry farms |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельов |
Abstract: | Кваліфікаційна робота досліджує особливості технології забою індиків вирощених в умовах птахофабрики та вивчення м’ясних та забійних якостей. Під час написання дипломної роботи було всебічно досліджено технологічні, зоотехнічні та економічні аспекти вирощування індиків для отримання м’ясної сировини. |
Description: | The qualification work investigates the features of the slaughter technology of turkeys grown in poultry farm conditions and the study of meat and slaughter qualities. During the writing of the thesis, the technological, zootechnical and economic aspects of growing turkeys for meat production were comprehensively investigated. |
URI: | https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13656 |
Appears in Collections: | Біолого-технологічний |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом магиств_Щелчков БТФ.pdf Restricted Access | 2,95 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.