Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13656
Назва: | Дослідження м'ясних та забійних якостей індиків вирощених в умовах ТОВ «Індичка» Сумської області |
Інші назви: | Research of meat and slaughter qualities of turkeys grown in the conditions of "Indychka" LLC of the Sumy region |
Автори: | Щелчков, Андрій Вікторович Shchelchkov, Andrii Viktorovych |
Ключові слова: | індики індиче м'ясо птахофабрики turkeys turkey meat poultry farms |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельов |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота досліджує особливості технології забою індиків вирощених в умовах птахофабрики та вивчення м’ясних та забійних якостей. Під час написання дипломної роботи було всебічно досліджено технологічні, зоотехнічні та економічні аспекти вирощування індиків для отримання м’ясної сировини. |
Опис: | The qualification work investigates the features of the slaughter technology of turkeys grown in poultry farm conditions and the study of meat and slaughter qualities. During the writing of the thesis, the technological, zootechnical and economic aspects of growing turkeys for meat production were comprehensively investigated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13656 |
Розташовується у зібраннях: | Біолого-технологічний |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом магиств_Щелчков БТФ.pdf Restricted Access | 2,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.