Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13656
Назва: Дослідження м'ясних та забійних якостей індиків вирощених в умовах ТОВ «Індичка» Сумської області
Інші назви: Research of meat and slaughter qualities of turkeys grown in the conditions of "Indychka" LLC of the Sumy region
Автори: Щелчков, Андрій Вікторович
Shchelchkov, Andrii Viktorovych
Ключові слова: індики
індиче м'ясо
птахофабрики
turkeys
turkey meat
poultry farms
Дата публікації: 2025
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельов
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота досліджує особливості технології забою індиків вирощених в умовах птахофабрики та вивчення м’ясних та забійних якостей. Під час написання дипломної роботи було всебічно досліджено технологічні, зоотехнічні та економічні аспекти вирощування індиків для отримання м’ясної сировини.
Опис: The qualification work investigates the features of the slaughter technology of turkeys grown in poultry farm conditions and the study of meat and slaughter qualities. During the writing of the thesis, the technological, zootechnical and economic aspects of growing turkeys for meat production were comprehensively investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13656
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом магиств_Щелчков БТФ.pdf
  Restricted Access
2,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.