Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14083
Назва: Проект цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 7 туб за зміну
Інші назви: Project of a workshop for the production of canned meat with a capacity of 7 tubes per shift
Автори: Сорока, Дмитро Володимирович
Soroka, Dmitry Volodymyrovych
Ключові слова: м'ясо
проектування
розробка технології
meat
design
technology development
Дата публікації: 2025
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є вивчення технології виробництва консервної продукції на основі м‘яса птиці. В роботі детально розглянуті технологічні схеми виробництва виробів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху, визначені виробничі площі та проведений розрахунок робітників, проаналізовано енерговитрати та схеми контролю за технологічним процесом.
Опис: The purpose of the qualification work is to study the technology of production of canned products based on poultry meat. The work examines in detail the technological schemes for the production of products and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products, also selects equipment for the effective operation of the workshop, determines production areas and calculates the number of workers, analyzes energy consumption and control schemes for the technological process.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14083
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дмитро СОРОКА.pdf
  Restricted Access
1,9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.