Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14083
Title: Проект цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 7 туб за зміну
Other Titles: Project of a workshop for the production of canned meat with a capacity of 7 tubes per shift
Authors: Сорока, Дмитро Володимирович
Soroka, Dmitry Volodymyrovych
Keywords: м'ясо
проектування
розробка технології
meat
design
technology development
Issue Date: 2025
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи є вивчення технології виробництва консервної продукції на основі м‘яса птиці. В роботі детально розглянуті технологічні схеми виробництва виробів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху, визначені виробничі площі та проведений розрахунок робітників, проаналізовано енерговитрати та схеми контролю за технологічним процесом.
Description: The purpose of the qualification work is to study the technology of production of canned products based on poultry meat. The work examines in detail the technological schemes for the production of products and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products, also selects equipment for the effective operation of the workshop, determines production areas and calculates the number of workers, analyzes energy consumption and control schemes for the technological process.
URI: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14083
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дмитро СОРОКА.pdf
  Restricted Access
1,9 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.