Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14748| Title: | Аналіз ефективності використання прямого електричного нагріву для сушіння плодоовочевої продукції |
| Other Titles: | Analysis of the effectiveness of using direct electric heating for drying fruit and vegetable products |
| Authors: | Савойський, О. Ю. Козін, В. М. Savoyskyi, O. Yu. Kozin, V. M. |
| Keywords: | переробка плодоовочевої сировини електроплазмоліз електричний нагрів processing of fruit and vegetable raw materials electroplasmolysis electric heating |
| Issue Date: | 2024 |
| Citation: | Савойський О. Ю. Аналіз ефективності використання прямого електричного нагріву для сушіння плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський, В. М. Козін // Проблеми сучасної енергетики і автоматики в системі природокористування (теорія, практика, історія, освіта) : матеріали XI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 6-7 листопада 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 89-90. |
| Abstract: | У дослідженні запропоновано систему сушіння картоплі, яка передбачає одночасне поєднання омічного нагрівання та конвективного сушіння нагрітим повітрям. Залежно від режимів, тривалість процесу сушіння з використанням омічного нагріву скоротилася на 20–60 % в порівнянні з конвективним зневодненням. |
| Description: | The study proposed a potato drying system that combines ohmic heating and convective drying with heated air. Depending on the modes, the drying process using ohmic heating was reduced by 20–60% compared to convective dehydration. |
| URI: | https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14748 |
| Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.