Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14748| Назва: | Аналіз ефективності використання прямого електричного нагріву для сушіння плодоовочевої продукції |
| Інші назви: | Analysis of the effectiveness of using direct electric heating for drying fruit and vegetable products |
| Автори: | Савойський, О. Ю. Козін, В. М. Savoyskyi, O. Yu. Kozin, V. M. |
| Ключові слова: | переробка плодоовочевої сировини електроплазмоліз електричний нагрів processing of fruit and vegetable raw materials electroplasmolysis electric heating |
| Дата публікації: | 2024 |
| Бібліографічний опис: | Савойський О. Ю. Аналіз ефективності використання прямого електричного нагріву для сушіння плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський, В. М. Козін // Проблеми сучасної енергетики і автоматики в системі природокористування (теорія, практика, історія, освіта) : матеріали XI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 6-7 листопада 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 89-90. |
| Короткий огляд (реферат): | У дослідженні запропоновано систему сушіння картоплі, яка передбачає одночасне поєднання омічного нагрівання та конвективного сушіння нагрітим повітрям. Залежно від режимів, тривалість процесу сушіння з використанням омічного нагріву скоротилася на 20–60 % в порівнянні з конвективним зневодненням. |
| Опис: | The study proposed a potato drying system that combines ohmic heating and convective drying with heated air. Depending on the modes, the drying process using ohmic heating was reduced by 20–60% compared to convective dehydration. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14748 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| теза.pdf | 528,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.