Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14841
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиненко, Тетяна Павлівна-
dc.contributor.authorБолгова, Наталія Вікторівна-
dc.contributor.authorSynenko, Tetiana-
dc.contributor.authorBolhova, Natalia-
dc.date.accessioned2025-12-03T08:31:01Z-
dc.date.available2025-12-03T08:31:01Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСиненко Т. П. Технологічні аспекти переробки молока-сировини з різними генетичними варіаціями β–казеїну : монографія [Електронний ресурс] / Т. П. Синенко, Н. В. Болгова. – Суми : СНАУ, 2025. – 98 с. – Режим доступу : DOI: 10.5281/zenodo.17794998. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14841-
dc.descriptionThe monograph presents the results of a comprehensive study of raw milk with different genetic variations of β-casein (A1A1, A1A2, A2A2) and evaluates its technological properties during the production of fermented milk, soft and hard cheese. The influence of protein polymorphism on the physicochemical parameters of milk, coagulation processes, quality, and cheese yield is determined. Practical recommendations for the optimal use of milk of different genotypes in the dairy industry are formulated.uk_UA
dc.description.abstractУ монографії представлено результати комплексного дослідження молока-сировини з різними генетичними варіаціями β–казеїну (A1A1, A1A2, A2A2) та оцінено його технологічні властивості під час виробництва кисломолочного, м’якого й твердого сиру. Визначено вплив білкового поліморфізму на фізико-хімічні параметри молока, коагуляційні процеси, якість і вихід сирів. Сформовано практичні рекомендації щодо оптимального використання молока різних генотипів у молокопереробній промисловості.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UA
dc.subjectβ–казеїнuk_UA
dc.subjectгенотипuk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.subjectβ-caseinuk_UA
dc.subjectgenotypeuk_UA
dc.titleТехнологічні аспекти переробки молока-сировини з різними генетичними варіаціями β–казеїнуuk_UA
dc.title.alternativeTechnological aspects of processing raw milk with different genetic variations of β-caseinuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Синенко, Болгова_монографія А2.pdf2,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.