Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1533
Title: Формування якості товарів
Other Titles: Формирование качества товаров
Authors: Назаренко, В. О.
Юдічева, О. П.
Жук, В. А.
Назаренко, В. О.
Юдичева, О. П.
Жук, В. А.
Nazarenko, V. O.
Yudicheva, O. P.
Zhuk, V. А.
Keywords: товарознавство
якість продовольчих товарів
товароведение
качество продовольственных товаров
commodity
Quality of food
Issue Date: 2012
Publisher: Центр учбової літератури
Citation: Назаренко В. О. Формування якості товарів [Електронний ресурс]: навч. посібник / В. О. Назаренко, О. П. Юдічева, В. А. Жук. – К.: Центр учбової літератури, 2012. - Ч. 1. - 386 с.
Abstract: Навчальний посібник розроблено у відповідності з програмою курсу з урахуванням сучасного стану харчової промисловості України. Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів рослинного походження, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами, основи сучасного виробництва окремих груп продовольчих товарів.
Description: Учебное пособие разработано в соответствии с программой курса с учетом современного состояния пищевой промышленности Украины. Приведены факторы, влияющие на качество продовольственных товаров растительного происхождения, требования к сырью, используемому перерабатывающими предприятиями, основы современного производства отдельных групп продовольственных товаров.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1533
Appears in Collections:Підручники та навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Formuvannya_yakosti_tovariv_Nazarenko.pdf2,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.