Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1686
Назва: Идентификация Enterobacter sakazakii в сыром молоке для производства сухих детских смесей
Інші назви: Ідентифікація Enterobacter sakazakii в сирому молоці для виробництва сухих дитячих сумішей
Identification of Enterobacter sakazakii in raw milk for the production of powdered infant formula
Автори: Бергилевич, Александра Николаевна
Гришина, Евгения Андреевна
Касянчук, Виктория Викторовна
Бергілевич, Олександра Миколаївна
Грішина, Євгенія Андріївна
Касянчук, Вікторія Вікторівна
Bergilevich, Oleksandra Mykolayvna
Grishina, Eugenya Andryivna
Kasyanchuk, Victoria Vyktorivna
Ключові слова: бактерия Enterobacter sakazakii
микробиологический риск
сухие молочные смеси для детей
сырое молоко
бактерія Enterobacter sakazakii
мікробіологічний ризик
сухі молочні суміші для дітей
сухі молочні суміші для дітей
bacterium Enterobacter sakazakii
microbiological risk
powdered infant formula
raw milk
Дата публікації: 2014
Видавництво: Частное предприятие Технологический центр
Бібліографічний опис: Бергилевич, А. М. Идентификация Enterobacter sakazakii в сыром молоке для производства сухих детских смесей [Електронный ресурс] / А. М. Бергилевич, Е. А. Гришина, В. В. Касянчук // Восточно-европейский журнал передовых технологий, 2014. – №12. – Х.: Частное предприятие Технологический центр, 2014. – Т. 2. – С. 42 – 47.
Короткий огляд (реферат): Идентифицирован из сырого молока высших сортов, предназначенного для производства детского питания, новый для Украины условно-патогенный микроорганизм – Enterobacter sakazakii, сформирован его микробиологический профиль и проведено официальное депонирование в коллекции Национального центра штаммов микроорганизмов. Выявлено, что температура пастеризации молока 58 °С и выше на протяжении от 1 до 3-х минут инактивирует Enterobacter sakazakii. Ідентифіковано з сирого молока вищих гатунків, яке призначене для виробництва дитячого харчування, новий для України умовно-патогенний мікроорганізм – Enterobacter sakazakii, сформовано його мікробіологічний профіль та здійснено офіційне депонування в колекції Національного центру штамів мікроорганізмів.Виявлнго, що температура пастеризації молока 58 °С та вище протягом від 1 до 3-х хвилин інактивує Enterobacter sakazakii.
Опис: Identified from raw milk of higher grades, for the production of baby food, new for Ukraine conditionally pathogen - Enterobacter sakazakii, formed its microbiological profile and a formal deposition in the collection of the National Center of microorganisms. Revealed that the temperature pasteurization of milk 58 ° C and above for 1 to 3 minutes to inactivate Enterobacter sakazakii.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1686
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бергилевич А.Н., Гришина Е.А., Касянчук В.В.pdf623,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.