Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1706
Title: | Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті |
Other Titles: | Актуальность разработки сырного продукта мягкого с растительными добавками и исследования содержания свободной и связанной влаги в продукте Actualitu of mild cheese products with herbal supplements and research content of free and bound moisture in the product |
Authors: | Обозна, Маргарита Василівна Перцевой, Федір Всеволодович Дьяков, Олександр Георгійович Обозная, Маргарита Васильевна Перцевой, Федор Всеволодович Дьяков, Александр Георгиевич |
Keywords: | сирний продукт м’який рослинні добавки вільна та зв’язана волога сырный продукт мягкий растительные добавки свободная и связанная влага soft cheese product herbal supplements free and bound moisture |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Обозна М. В. Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків: Харківський державний університет харчування та торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 33-39. |
Abstract: | На основі даних аналітичних узагальнень і результатів експериментальних досліджень обґрунтована та експериментально доведена доцільність створення нової технології сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока, що містить в якості рецептурних добавок концентрат ядра арахісу та борошно кукурудзяне. Визначено вміст вільної та зв’язаної вологи в сирному продукті м’якому. На основе данных аналитических обобщений и результатов экспериментальных исследований обоснована и экспериментально доказана целесообразность создания новой технологии сырного продукта мягкого на основе сухого обезжиренного молока, содержащего в качестве рецептурных добавок концентрат ядра арахиса и муку кукурузную. Определено содержание свободной и связанной влаги в сырном продукте мягком. |
Description: | The basic organoleptic, physical and chemical, rheological and functional and technological properties of soft cheese product on the stages of its manufacture, storage, freezing and storage in the frozen state because of the effect of vegetable additives were studied. The recipe composition and the technology of production of soft cheese product were grounded and elaborated on the base of these data. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1706 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Обозна. Актуальн._ХДУХТ.pdf | 111,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.