Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1706
Назва: | Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті |
Інші назви: | Актуальность разработки сырного продукта мягкого с растительными добавками и исследования содержания свободной и связанной влаги в продукте Actualitu of mild cheese products with herbal supplements and research content of free and bound moisture in the product |
Автори: | Обозна, Маргарита Василівна Перцевой, Федір Всеволодович Дьяков, Олександр Георгійович Обозная, Маргарита Васильевна Перцевой, Федор Всеволодович Дьяков, Александр Георгиевич |
Ключові слова: | сирний продукт м’який рослинні добавки вільна та зв’язана волога сырный продукт мягкий растительные добавки свободная и связанная влага soft cheese product herbal supplements free and bound moisture |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Обозна М. В. Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків: Харківський державний університет харчування та торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 33-39. |
Короткий огляд (реферат): | На основі даних аналітичних узагальнень і результатів експериментальних досліджень обґрунтована та експериментально доведена доцільність створення нової технології сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока, що містить в якості рецептурних добавок концентрат ядра арахісу та борошно кукурудзяне. Визначено вміст вільної та зв’язаної вологи в сирному продукті м’якому. На основе данных аналитических обобщений и результатов экспериментальных исследований обоснована и экспериментально доказана целесообразность создания новой технологии сырного продукта мягкого на основе сухого обезжиренного молока, содержащего в качестве рецептурных добавок концентрат ядра арахиса и муку кукурузную. Определено содержание свободной и связанной влаги в сырном продукте мягком. |
Опис: | The basic organoleptic, physical and chemical, rheological and functional and technological properties of soft cheese product on the stages of its manufacture, storage, freezing and storage in the frozen state because of the effect of vegetable additives were studied. The recipe composition and the technology of production of soft cheese product were grounded and elaborated on the base of these data. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1706 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Обозна. Актуальн._ХДУХТ.pdf | 111,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.