Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1708
Назва: Перспективи використання цитрусових плодів у складі гелеподібної десертної продукції на основі системи «альгінат натрію-пробіотичні мікроорганізми»
Інші назви: Перспективы использования цитрусовых плодов в составе гелеобразной десертной продукции на основе системы «альгинат натрия-пробиотические микроорганизмы»
Prospects for the use of citrus fruit dessert consisting of a gel-based products of the "sodium alginate-probiotic microorganisms"
Автори: Пивоваров, П. П.
Пивоваров, Є. П.
Кондратюк, Н. В.
Степанова, Т. М.
Пивоваров, П. П.
Пивоваров, Е. П.
Кондратюк, Н. В.
Степанова, Т. М.
Pivovarov, P. P.
Pivovarov, E. P.
Kondratjuk, N. V.
Stepanova, T. M.
Ключові слова: пробіотичні мікроорганізми
пектинові речовини
десертна продукція
пробиотические микроорганизмы
пектиновые вещества
десертная продукция
probiotic microorganisms
pectin
dessert products
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Пивоваров П. П. Перспективи використання цитрусових плодів у складі гелеподібної десертної продукції на основі системи «альгінат натрію-пробіотичні мікроорганізми» [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - Одеса: 2013. - Вип. 44. - Том 2. - С. 118-120.
Короткий огляд (реферат): В матеріалах статті наведено нові підходи до розробки технології гелеподібної десертної продукції на основі цитрусових плодів. Окреслено корисну дію складових даної сировини на організм людини. Наведено можливість використання пробіотичних мікроорганізмів у таких системах завдяки уміщенню їх у гелі на основі альгінату натрію з максимальним збереженням життєвої активності та морфологічних ознак представників облігатної мікрофлори. В материалах статьи приведены новые подходы к разработке технологии гелеобразной десертной продукции на основе цитрусовых плодов. Определено полезное действие составляющих данного сырья на организм человека. Приведены возможности использования пробиотических микроорганизмов в таких системах благодаря внесению их в гели на основе альгината натрия с максимальным сохранением жизненной активности и морфологических признаков представителей облигатной микрофлоры.
Опис: In article materials it is investigated phases of life cycle Bifidobacterium longum in food nutrient mediums on the basis of dairy whey. Certain conditions and periods of storage of food nutrient mediums with live microorganisms-representatives microflorae. Possibility of use of the considered systems in quality incapsulants for creation of a new kind of culinary production with probiotic properties is proved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1708
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пивоваров_Кондратюк_Степанова_ОНАХТ.pdf261,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.