Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1740
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Будаева, А. І. | - |
dc.contributor.author | Любенко, Г. Д. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Будаєва, А. И. | - |
dc.contributor.author | Любенко, Г. Д. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Budaeva, A. I. | - |
dc.contributor.author | Lyubenco, G. D. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.date.accessioned | 2014-09-09T09:14:32Z | - |
dc.date.available | 2014-09-09T09:14:32Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В. Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину [Електронний ресурс] / А. І. Будаева, Г. Д. Любенко, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - 476 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1740 | - |
dc.description | The characteristics of technology jelly fruit on the basis of pectin. | uk_UK |
dc.description.abstract | Наведено характеристику технології желе фруктово-ягідного на основі пектину. Наведено характеристику технологии желе фруктово-ягодного на основе пектина. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UK |
dc.subject | пектин | uk_UK |
dc.subject | полісахарид | uk_UK |
dc.subject | драглеутворення | uk_UK |
dc.subject | пектин | uk_UK |
dc.subject | полисахарид | uk_UK |
dc.subject | драглеобразование | uk_UK |
dc.subject | pectin | uk_UK |
dc.subject | polysaccharide | uk_UK |
dc.subject | dragleaveevent | uk_UK |
dc.title | Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология желе с продлённым сроком хранения на основе пектина | uk_UK |
dc.title.alternative | Technology jelly with extended shelf life on the basis of pectin | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перцевой Ф. В._авт8.pdf | 915,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.