Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1740
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБудаева, А. І.-
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorБудаєва, А. И.-
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorBudaeva, A. I.-
dc.contributor.authorLyubenco, G. D.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.date.accessioned2014-09-09T09:14:32Z-
dc.date.available2014-09-09T09:14:32Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В. Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину [Електронний ресурс] / А. І. Будаева, Г. Д. Любенко, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - 476 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1740-
dc.descriptionThe characteristics of technology jelly fruit on the basis of pectin.uk_UK
dc.description.abstractНаведено характеристику технології желе фруктово-ягідного на основі пектину. Наведено характеристику технологии желе фруктово-ягодного на основе пектина.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХДУХТuk_UK
dc.subjectпектинuk_UK
dc.subjectполісахаридuk_UK
dc.subjectдраглеутворенняuk_UK
dc.subjectпектинuk_UK
dc.subjectполисахаридuk_UK
dc.subjectдраглеобразованиеuk_UK
dc.subjectpectinuk_UK
dc.subjectpolysaccharideuk_UK
dc.subjectdragleaveeventuk_UK
dc.titleТехнологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектинуuk_UK
dc.title.alternativeТехнология желе с продлённым сроком хранения на основе пектинаuk_UK
dc.title.alternativeTechnology jelly with extended shelf life on the basis of pectinuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Перцевой Ф. В._авт8.pdf915,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.