Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1740
Title: | Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину |
Other Titles: | Технология желе с продлённым сроком хранения на основе пектина Technology jelly with extended shelf life on the basis of pectin |
Authors: | Будаева, А. І. Любенко, Г. Д. Перцевой, Ф. В. Будаєва, А. И. Любенко, Г. Д. Перцевой, Ф. В. Budaeva, A. I. Lyubenco, G. D. Pertsevoy, F. V. |
Keywords: | пектин полісахарид драглеутворення пектин полисахарид драглеобразование pectin polysaccharide dragleaveevent |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Перцевой Ф. В. Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину [Електронний ресурс] / А. І. Будаева, Г. Д. Любенко, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - 476 с. |
Abstract: | Наведено характеристику технології желе фруктово-ягідного на основі пектину. Наведено характеристику технологии желе фруктово-ягодного на основе пектина. |
Description: | The characteristics of technology jelly fruit on the basis of pectin. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1740 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Перцевой Ф. В._авт8.pdf | 915,67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.